Kocasinan Belediyesinden annelere seminer

Kocasinan Belediyesinden annelere seminer
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından annelere, "Var Olan Annenin Yokluğu" konulu seminer verildi.Kocasinan...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından annelere, "Var Olan Annenin Yokluğu" konulu seminer verildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, Yeşil Mahalle Semt Konağında düzenlenen seminerin açılışında yaptığı konuşmada, sağlıklı nesillerin yetiştirilmesinde annenin büyük rol üstlendiğini belirtti.

Çolakbayrakdar, "Daha iyi ve daha mutlu nesillerin yetiştirilmesi için semt konaklarımızda devamlı eğitim düzenliyoruz. Bunlardan biri olan anne ve anne adaylarına yönelik eğitimde, daha sağlıklı, mutlu, huzurlu ve sevgi dolu bir aile hedefliyoruz. Amacımız milli ve manevi değerlerimizi gelecek nesillere aktarmak ve hayatı daha yaşanabilir bir hale getirmektir." ifadelerini kullandı.

Çolakbayrakdar'ın konuşmasının ardından psikolog Esra Demirbozan tarafından anne ve anne adaylarına çocuk büyütme konusunda çeşitli bilgiler verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.