Kocasinan'da Bir Yılda 3 Bin Nikah Kıyıldı

Kocasinan'da Bir Yılda 3 Bin Nikah Kıyıldı
KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi'nde, geçen yıl evlendirme dairesine başvuran 3 bin çiftin nikahının kıyıldığı bildirildi. Kocasinan Belediye Başkanı...

KAYSERİ (AA) - Kocasinan Belediyesi'nde, geçen yıl evlendirme dairesine başvuran 3 bin çiftin nikahının kıyıldığı bildirildi.

Kocasinan Belediye Başkanı Ahmet Çolakbayrakdar, yaptığı yazılı açıklamada, evlilik kurumunun devam etmesi ve aile bağlarının güçlenmesi için projeler ürettiklerini ifade etti.

Belediye olarak örnek olmaya ve ilçe sakinlerinin mutlu günlerinde yanlarında olmaya gayret gösterdiklerini kaydeden Çolakbayrakdar, geçen yıl evlendirme dairesine başvuran 3 bin çiftin nikahının kıyıldığını belirtti.

Yeni evlenen çiftlerin ve ailelerin mutlu zamanlarında yanlarında olmanın kendilerini mutlu ettiğini aktaran Çolakbayrakdar, şunları kaydetti:

"Modern nikah salonuyla genç çiftlere, hayatlarının en mutlu anını yaşadıkları modern ve nezih bir ortam sunuyoruz. Ayrıca çiftlere içinde, Kur'an-ı Kerim, aile ilmihali, lokum, kahve, fincan takımı, nikahta ilk imzayı atacakları kalem ve Türk bayrağı bulunan nikah seti hediye ediyoruz. Gençlerimizin daha huzurlu ve daha mutlu yuva kurmaları için her zaman yanlarındayız ve olmaya da devam edeceğiz. Vatanımızın birliğini muhafaza edecek, milletimizin bütünlüğünü koruyacak ve kutsal değerlerimize sahip çıkacak bir aile yuvası olmasını Allah’tan niyaz ediyoruz. Evlenen bütün çiftlerimize sevgi, saygı ve anlayış içinde huzurlu, sağlıklı ve mutlu bir ömür diliyorum."


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.