KOMEK ve ASEM’e Rekor İlgi

KOMEK ve ASEM’e Rekor İlgi
Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri yeni dönem kayıtlarına ilgi rekor seviyede başladı. Kayıtlar 4 Şubat’a kadar devam edecek.

Konya Büyükşehir Belediyesi Meslek Edindirme Kursları (KOMEK) ile Aile Sanat ve Eğitim Merkezleri’nin (ASEM) 24 Ocak’ta başlayan bahar dönemi kayıtları ilk günden rekor sayıya ulaştı.

Kayıtların başladığı ilk gün zaman zaman saniyede 900 den fazla ziyaretçi www.komek.com.tr web sitesini ziyaret etti. Kayıtların ilk günü 17 binden fazla kursiyer Meslek Edindirme Kursları, Aile Sanat ve Eğitim Merkezi ile Spor Merkezlerine kayıt yaptırdı

KOMEK kayıtlarını başlamadan saatler öncesinde başlayan yoğunlukta, KOMEK’in sosyal medya hesaplarından da yüzlerce takipçiye anlık bilgi verildi.

KOMEK ve ASEM’DE KURSLAR ÜCRETSİZ

Yeni düzenlemeyle KOMEK ve ASEM’de havuz ve spor dışında ki bütün kurslar ücretsiz olacak. KOMEK ve ASEM’in, 24 Ocak’ta başlayan bahar dönemi kayıtları 4 Şubat’a kadar devam edecek.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.