Konya Barosu, Meke’ye ses verdi!

Konya Barosu, Meke’ye ses verdi!
Konya Barosu sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Dünyanın Nazar Boncuğu” olarak adlandırılan Meke Gölü’nün kurumaması için kısa film ile farkındalık çalışmasına imza attı.

Konya Barosu sosyal sorumluluk projesi kapsamında “Dünyanın Nazar Boncuğu” olarak adlandırılan Meke Gölü’nün kurumaması için kısa film ile farkındalık çalışmasına imza attı. Sosyal medyada “#mekekurumasın, #mekeyesesver, #sensusarsanherkessusar, #gözlerinikaybetmeanadolu, #unutma” etiketleriyle paylaşılan film kısa sürede on binlerce kişiye ulaşıp büyük yankı uyandırdı.

Konuya ilişkin açıklama yapan Konya Baro Başkanı Mustafa Aladağ, “Meke; dünyamızın nazar boncuğu,5 milyon yıldır orada ama bugün yok olmak üzere ve bunu bizler yok ediyoruz. Bilinçsiz tarımsal sulama, çevre kirliliği nedeniyle bir çok doğal güzelliğimizi kaybettik ve yok etmeye de devam ediyoruz. Konya Barosu olarak bir nebze olsun bu konuya parmak basmak, farkındalık yaratmak için böyle bir proje hazırladık. Dileriz proje amacına ulaşır ve toplum olarak bilinçlenip bizim olan güzelliklere sahip çıkarız” ifadelerini kullandı.

İşte Konya Barosu’nun hazırladığı anlamlı film…

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.