Konya KHB Genel Sekreteri Darılmaz, Hadim'de

Konya KHB Genel Sekreteri Darılmaz, Hadim'de
KONYA (AA) - Konya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, Hadim Devlet...

KONYA (AA) - Konya Kamu Hastaneleri Birliği (KHB) Genel Sekreteri Op. Dr. Gökhan Darılmaz ve Tıbbi Hizmetler Başkanı Uz. Dr. Mustafa Parlayıcı, Hadim Devlet Hastanesinde incelemelerde bulundu.

Darılmaz, inşaat sürecinin daha hızlı ilerlemesi ve mevcut hastanenin güçlendirme işlemlerinin aynı sürede bitirilebilmesi için hastanenin geçici olarak taşındığı binada değerlendirmelerde bulundu.

Yaklaşık 5-6 ay gibi kısa bir süreliğine de olsa hastaneyi 2004 yılına kadar devlet hastanesi olarak kullanılan eski binaya taşıdıklarını anlatan Darılmaz, şunları kaydetti:

"1993-1996 yıllarında ilk görev yerim olan Hadim’de devlet hastanemizin çalışma binası da burasıydı. Bu nedenle binanın benim için de ayrı bir önemi bulunmaktadır. Milli Eğitim Bakanlığı tarafından restorasyon işlemi gerçekleştirilen eski binada sunulacak sağlık hizmetlerinde herhangi bir aksama yaşanmaması için her türlü tedbiri hastane yönetimiyle aldık. Hadimli vatandaşlarımızın daha modern ve kaliteli sağlık hizmeti alabilmesi için başlatılan inşaat sürecinde bazı sıkıntıların yaşanması kaçınılmazdır. Bu sıkıntıları en aza indirmek ve zaman içerisinde oluşabilecek sorunlara çare bulabilmek adına genel sekreterlik olarak her türlü yardımı hızlı bir şekilde gerçekleştireceğiz."

Hadim Devlet Hastanesi Başhekimi Uz. Dr. Barış Balasar ise ek hizmet bina inşaatının tamamlanmasıyla Hadim Devlet Hastanesi kapalı alanının 2 bin 600 metrekare daha artacağına işaret etti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.