Konya'da Şüpheli-Polis Kovalamacası

Konya'da Şüpheli-Polis Kovalamacası
Beyşehir ilçesinde evlerden çeşitli eşyaları çaldığı ileri sürülen iki şüpheliden biri, kovalamaca sonrası gözaltına alındı

Beyşehir ilçesinde bazı evlerden hırsızlık yaptığı iddia edilen iki şüpheliden biri, kovalamacanın ardından polis tarafından yakalandı.

Alınan bilgiye göre, Müftü ve Bahçelievler mahallelerinde iki evden hırsızlık yapıldığı ihbarını alan polis ekipleri, şüphelendikleri iki kişiyi kovalamaya başladı. Yaya olarak kaçmaya başlayan şüphelilerden A.H. (17), kovalamacanın ardından ekiplerce gözaltına alındı.

Kimliği henüz belirlenemeyen diğer şüpheli ise otomobille bölgeden uzaklaştı. Polis ile bu zanlı arasında çevre yollarında ve ilçe merkezinde uzun süren kovalamaca yaşandı.

Şüphelinin, Yeni Mahalle'de bir sitede aracı terk ederek kaçtığı belirlendi. Otomobilde yapılan aramada, şüphelilerin, parmak izi bırakmamak için kullandığı eldiven bulundu.

Polis, zanlının yakalanması için çalışmalarını sürdürüyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.