Konya'da umutlar arsa satışında

Konya'da umutlar arsa satışında
Yeni yatırımlara kaynak oluşturma adına çalışmalarına hız veren Konya Büyükşehir Belediyesi, arsa satışlarından gelecek yüklü miktarda para ile önümüzdeki dönemin dev projelerine yön verecek

YENİ DÖNEM YENİ PROJELER

Büyükşehir Belediyesi yeni dönem için birbirinden önemli projeleri hayata geçirmek adına çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Metro gibi belli başlı büyük projelerde kamu desteğini arkasına alacak Büyükşehir Belediyesi bazı projelerini ise merkez ilçe belediyeleriyle ortak yürütecek. Bunun dışında şehrin alt ve üst yapı noktasında tespit edilen sorunların giderilmesi adına onlarca proje hayata geçirilecek.

KAYNAK ARAYIŞI SÜRÜYOR

Tüm belediyelerin ekonomik anlamda sıkıntı çektiği ve yeni kaynak arayışına girdiği bu dönemde Konya Büyükşehir Belediyesinin yatırımlarına ise arsa satışlarından gelecek yüklü miktardaki nakit yön verecek. Bu kapsamda daha önce 895 milyon TL muhammen bedel ile 1 milyon metrekarelik arsayı ihaleye çıkaran ancak satışı gerçekleştiremeyen Büyükşehir Belediyesi bu kez daha küçük bir arsayı satışa çıkarıyor.  

sanayi-(1).jpg

132 MİLYON TL’LİK İHALE

Fevzi Çakmak Mahallesi’ndeki 338 bin metrekarelik sanayi alanı imarlı arsa için 14 Mayıs’ta Belediye Encümeni tarafından ihale gerçekleştirilecek. Muhammen bedeli 132 milyon TL olan arsa için istekli tüzel kişilik ya da ortak girişimler arasında en iyi teklifi verenin kazanacağı ihale kapsamında kazanan kişi ya da girişim, bir taksidi peşin ödedikten sonra geri kalan kısmı 35 taksitte ödeme imkanına sahip olacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum