Konya'dan İş Adamlarına Çağrı; 'Şimdi Ticaret Zamanı'

Konya'dan İş Adamlarına Çağrı; 'Şimdi Ticaret Zamanı'
Anadolu Ekonomi İş Birliği toplantısı Konya’da başladı. 24 ilden çok sayıda iş adamı ve firma yöneticisinin katıldığı toplantının sloganı ise ‘ Şimdi Ticaret Zamanı’ oldu.

 

Türkiye’nin önde gelen firmaları Anadolu Ekonomi iş birliği toplantısı için Konya’da başladı. Bir otelde gerçekleştirilen toplantıya aralarında çok sayıda iş adamı ve firma yönetici katıldı. Toplantının açılış konuşmasını ev sahibi olan Asriad Konya Şube Başkanı Mustafa Balta yaptı. Balta “ Asriad 2018’in 7. Ayında kuruldu. O günden bugüne durmadan sürekli proje üreterek projelerimize devam edeceğiz. Hem şehrimiz hem de ülke ekonomisine katkı sağlamak amacıyla var gücümüz ile çalışacağız. Asriad’ın birinci amaçlarından biri olan iş geliştirme programlarının ilki olarak Konya’da icra edilecek bu program bizler açısından son derece önemlidir. Dün gerçekleşen bu vahim olaydan dolayı şehitlerimize Allahtan rahmet diliyorum. Hepiniz çok iyi biliyorsunuz ki Türk yaşadığı müddetçe var Türk olduğu müddetçe var. Türk bugünkü İslam âlemine önderlik yapmakla şereflenmiş durumdadır. Rabbim ailelerine sabır versin. Üzerimize ne düşüyorsa yapmaya hazırız. Bugün yeni Zelanda da oluyor yarın Türkiye’de olabilir. Biz ne kadar güçlü ve bağımsız olursak diğer din kardeşlerimize karşı dik dururuz. Bugün burada bulunan kardeşlerime sesleniyorum bizler bir olmak için bir araya geldik. Bizler iri olmak bizler diri olmak için bir araya geldik.

Rabbimin izni ile Anadolu ekonomisi adı altında başlattığımız bu proje inşallah kısa vadede tüm Türkiye’ye yayılacaktır.  Asriad geçen hafta üniversite programını icra etti. Okurken mesleğini icra et sloganı ile çıktığımız bu yola üniversite gençliğimize sahip çıkabilme adına bir etkinlik yaptık. Bugün üniversite gençliği başıboş iş arar duruma geldi. Bizler üretir ve çabalarsak gençlerimize faydalı oluruz hemen akabinde bu programı icra ediyoruz. Amacımız güçlenmek, kalkınmak el ele omuz omuza mücadele vereceğimizi tüm Türkiye’ye ve dünyaya duyurmaktır. İnanmak kalbin gözüdür. İnandığınız sürece kazanmaya mahkûmsunuz. Kendinize inanırsanız ele ele verirsek her şey mümkündür. Dün başladığımızda üç beş kişi idi bugün yüzleri gördük. Yarın binleri göreceğiz. Bunun akabinde başlatacağımız yurtdışı programı var. Konya durmuyor, ürettikçe gelişmeye geliştikçe kalkınmaya ve ülke ekonomisine katkı sağlamayı devam edeceğiz.

Program sonunda plaket takdim edildi.” dedi.

Haber: Umahan ÖZ

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.