Konyalı mobilyacılardan fuar çıkarması

Konyalı mobilyacılardan fuar çıkarması
Konyalı mobilyacılar, İstanbul CNR Fuar merkezinde düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İMOB 2019’a katıldı.

Konya Mobilyacılar Odası, 2019 yılına da hızlı girdi. Konyalı mobilyacılar, İstanbul CNR Fuar merkezinde düzenlenen ve Türkiye’nin en büyük mobilya fuarı olan İMOB 2019’a katıldı. Mobilyacılar Odası’nın organizasyonuyla 44 kişilik mobilyacı esnafı grubu fuarı ziyaret etti. Fuarla ilgili açıklama yapan Oda Başkanı Mehmet Günbaş, “Üyelerimizi her yıl olduğu gibi 2019 yılında da fuarları ziyaret ettirmek için programlar ve organizasyon hazırlıkları yapmaktayız. Bu kapsamda yılın ilk fuar ziyaretini 44 kişilik katılımla gerçekleştirdik. Bundan sonra ilk altı aylık takvim yılında 3 yurt içi ve 2 yurt dışı olmak üzere toplamda 5 gezi yapacağız. Yurt içi fuar gezilerinde üyelerimizden herhangi bir ücret almadan günü birlik gidip geliyoruz. Yurt dışı fuar gezileri ise KOSGEB’in yüzde 60’lık desteği ile gerçekleştirilmekte. Fuarlar ve bu gezilerde yapılan B2 ikili iş görüşmeleri çok önemli. Hem yeni model ve tasarımları görme imkânlı buluyor hem de ihracat yapan firmalarımızın yeni pazar bulmalarına fırsat veriyoruz. Bundan sonra yapılacak bütün programlara oda üyelerimizin daha etkin ve yoğun katılımlarını bekliyoruz” diye konuştu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum