Konyalının görmediği hizmeti getireceğiz!

Konyalının görmediği  hizmeti getireceğiz!
İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Tamer, “Seçmen en güçlü aday etrafında birleşiyor. Biz Konya’da bu birlikteliğin İYİ Parti ekseni çerçevesinde döneceğini düşünüyoruz. Sahada büyük bir teveccüh var. Bu seçimlerde iddialıyız ve bunun sonuc

İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Av. Ahmet Tamer,  Karatay Belediyesi Meclis Üyeleri Selçuk Turan, Ozan Akbal ve Yavuz Selim Avcı ile İYİ Parti Karatay İlçe Teşkilatı yöneticilerinden Nazmiye Kozan gazetemizi ziyaret ederek Genel Yayın Yönetmenimiz Uğur Özteke ile 31 Mart’ta yapılacak seçimlere ilişkin istişarelerde bulundular.

SEÇMEN BU SEÇİMDE İKTİDARA CEVABINI VERECEK

İYİ Parti Karatay Belediye Başkan Adayı Ahmet Tamer Konyalının İYİ Parti’ye büyük bir teveccüh gösterdiklerini ve desteklediğini belirtti. Ahmet Tamer, “Esnaf ziyareti yaptığımız zaman gittiğimiz yerlerde vatandaş bizi destekliyor. Daha önceden de bizi misafir ediyorlardı ancak vücut dillerinden destek vermediklerini belli ediyorlardı. Şimdi ise o kadar pozitif bir şekilde bizi destekliyorlar ki. Konya yıllardır AK Parti’ye teveccüh gösterdi. Teveccüh gösterdikleri halde yerel belediyecilik yönünde bir şikâyetleri vardı. Konya 3 dönemdir AK Partili belediyelerde, ancak Konya hep belediye başkanlarından şikâyetçi oldu. Yerel yöneticiler vatandaştan kopuktu ve vatandaşın derdini dinlemiyordu. Sahaya indiğimizde ekonomik krizi görüyoruz. Krizden esnaf perişan durumda. Bedesten ’deki esnaf komşumdan 200 lira emanet para alamıyorum diyor. Seçmen bu seçimde kendini bu hale sokan iktidara cevabını verecek” dedi.

KONYA TARİHİNDE GÖRÜLMEMİŞ HİZMETİ GETİRECEĞİZ

Tamer, Millet İttifakı ve Cumhur İttifakı olarak kutuplaşma olduğunu söyleyerek şunları ifade etti: “Seçmen en güçlü aday etrafında birleşiyor. Biz Konya’da bu birlikteliğin İYİ Parti ekseni çerçevesinde döneceğini düşünüyoruz. Sahada büyük bir teveccüh var. Partimize genel olarak baktığımız zaman Türk örf ve adetlerine uygun, halkımıza uygun bir parti. Bu seçimlerde iddialıyız ve bunun sonucunu alacağımızı düşünüyoruz. Konyalılara Konya tarihinde görülmemiş hizmeti getireceğiz.”

KARATAY’A SIFIR YATAY MİMARİ ÇALIŞMASI YAPACAĞIZ

Karatay’ın köy ile şehir arasında kalmış bir ilçe olduğunu sözlerine ekleyen Tamer, “ Biz inşallah bu makûs talihi yeneceğiz. Karatay’da yaşayan vatandaşlar pikniğe, alışverişe gitmek istedikleri zaman Meram’a, Selçuklu ‘ya gidiyor. Karatay’ın doğru düzgün bir şehir merkezi bile yok. Mevlana çevresi bizim ortak noktamız. Selçuklu ’da, Meram’da bir şehir merkezi var ama Karatay’da yok. Mehmet Hançerli 20 bine yakın konut yapmış. Bu konutları kooperatifleşme yoluyla yapmış. Yapılanı eleştirmeyiz ama her mahallede hemen hemen bu konutlardan var. Mahallede yapılan bu konutların yanındaki yerleşkelere baktığımız zaman yine gecekondu mahiyetinde. Yine bir katlı 2 katlı atıl evler var. Karatay’da en büyük projemizden biri her mahallede kentsel dönüşüm çalışması faaliyete geçirmek. Kentsel dönüşüm çalışmasını yaptıktan sonra mahallenin ihtiyaçları ortaya çıkacak. Mahalle bazında çalışma yaparsak her mahallenin sorunu ayrı ayrı çözülür. Mevlana’nın önünü miting meydanı yaptılar. Orası dünya mirası olan bir yer. Yazın sıcaktan, kışın soğuktan duramıyorsun. Dünyanın hiçbir yerinde miting alanları şehrin göbeğinde olmaz. Konya dümdüz bir ova orayı biz yeşillendirmekle kalmayacağız.  Bir turist geldiği zaman Mevlana’nın dibinde gecekondu mahalleleri görüyor. O bölgede çalışma yapmadan trafik sorunu da çözülmez. Alâeddin’den Mevlana’ya giden yol Hindistan trafiği gibi. Oradan sıfır yatay mimariyle kentsel dönüşüm projesi uygulanmak zorunda. Uygularken de oradaki vatandaşı da memnun etmek zorundayız. Karatay’la alakalı büyükşehirle yapacağımız çok proje var. Tarihi dokuların olduğu noktalarda sıfır mimari istiyoruz.  Bize kalan tarihi bölgenin hizmete ihtiyacı var” şeklinde konuştu.  (Ebrar Küçükakın) 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum