Konyaspor'un kalesinde büyük rekabet

Konyaspor'un kalesinde büyük rekabet
Konyaspor’da kaleciler arasında rekabet, uyum ve arkadaşlık yüz güldürüyor. Yeni sezona da kalede sorunsuz başlayacak ekibimiz bu alanda ligin en şanslı ekipleri arasında yer alıyor

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Konyaspor’da sorun yaşanmayan mevkilerin başında kale geliyor. Türk futbolunun son yıllardaki en formda kalecilerinden Serkan Kırıntılı başta olmak üzere deneyimli file bekçisi Ertuğrul Taşkıran ve genç kaleciler Mücahit Atalay ve Ahmet Çolak’tan oluşan 4 iyi kaleciye sahip olan temsilcimiz, yeni sezona da kalesi sağlamda başlayacak.

Konyaspor’un yetenekli file bekçileri 2019-2020 sezonuna da hazır ve formda girebilmek adına çalışmalarını kaleci antrenörü Murat Öztürk yönetiminde sürdürüyor. File bekçilerinin antrenman performansı ve kaledeki büyük rekabet teknik heyetin yüzünü güldürüyor.

Birçok takımın kaleci sıkıntısı yaşadığı Süper Lig’de Serkan ve Ertuğrul gibi iki önemli isme sahip olan temsilcimiz ligin en şanslı kulüpleri arasında yer alıyor. Ahmet ve Mücahit ise yarınlar için önemli bir güvence olarak sıranın kendilerine gelmesini bekliyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.