Konya'ya Şehit Ateşi Düştü

Konya'ya Şehit Ateşi Düştü
Çukurca bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan P.Uzm. Onb.Yasin Sarı , tedavi gördüğü hastanede yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit oldu

Hakkari'nin Çukurca bölgesinde PKK'lı teröristler tarafından önceden yerleştirilen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanan Konyalı P.Uzm. Onb.Yasin Sarı şehit oldu.

Milli Savunma Bakanlığından yapılan yazılı açıklamada, Çukurca'da el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu ağır yaralanıp hastaneye sevk edilen P.Uzm. Onb.Yasin Sarı'nın, yapılan müdahaleye rağmen kurtarılamayarak şehit olduğu kaydedildi.

Bölgede operasyonlara devam edildiği belirtilen açıklamada, "Bizleri derin bir acı ve üzüntüye boğan bu olayda hayatını kaybeden aziz şehidimize Allah'tan rahmet, kederli ailesine, Türk Silahlı Kuvvetleri ile asil milletimize başsağlığı ve sabır dileriz." ifadeleri kullanıldı.

Şehidimiz P.Uzm. Onb.Yasin Sarı'nın cenazesi 09 Eylül 2019 Pazartesi günü (Bugün) Namazgahta kılınacak ikindi ve cenaze namazına müteakip Konya Şehitliğine defnedilecektir.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum