Konya’ya şehit ateşi düştü

Konya’ya şehit ateşi düştü
Doğanhisarlı Jandarma Çavuş hain saldırıda şehit oldu

Konya’ya şehit ateşi düştü. Bitlis’te tuzaklanan el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Doğanhisar ilçesi nüfusuna kayıtlı Jandarma Çavuş Şükrü Çakar şehit oldu. 

Bitlis'te PKK'lı teröristlerce araziye döşenen patlayıcının infilak etmesi sonucu bir askerin şehit olduğu, bir askerin yaralandığı bildirildi.

Valilikten yapılan açıklamada, Sehi Ormanları bölgesinde icra edilen operasyonda, bugün saat 14.20 sıralarında Çüyüktepe mevkisinde PKK'lı teröristlerce araziye döşenen el yapımı patlayıcının infilak etmesi sonucu Uzman Jandarma Çavuş Şükrü Çakar'ın şehit olduğu, Jandarma Muhabere Astsubay Kıdemli Başçavuş Mehmet Türkmen'in hafif yaralandığı belirtildi.

Açıklamada, "Şehidimize Allah’tan rahmet ve yakınlarına başsağlığı, yaralı askerimize acil şifalar dileriz. Güvenlik güçlerimiz bölge halkımızın da desteği ile huzur ve güvenliği sağlamak maksadıyla, ilimiz genelinde terörle mücadelesini kararlılıkla sürdürecektir." ifadesine yer verildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.