Kto Başkanı Hiçyılmaz Yeniden Aday

Kto Başkanı Hiçyılmaz Yeniden Aday
KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni dönemde de başkanlığa olacağını açıkladı.Hiçyılmaz, bir...

KAYSERİ (AA) - Kayseri Ticaret Odası (KTO) Yönetim Kurulu Başkanı Mahmut Hiçyılmaz, yeni dönemde de başkanlığa olacağını açıkladı.

Hiçyılmaz, bir otelde düzenlediği basın toplantısında, görev süresi içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Göreve geldikleri günden itibaren üyelerle olan iletişime önem verdiklerini belirten Hiçyılmaz, şunları kaydetti:

"Üyelerimizin odaya, odanın üyelere ulaşması konusunda altyapıyı hazırladık ve üyeye ulaşabilir hale geldik. Üye ilişkileri birimini kurduk ve üye temsilciliği sistemi ile tüm üyelere ulaşarak onların görüşlerini aldığımız bir yapı ortaya koyduk. Genişletilmiş meslek komitesi toplantıları ile üyelerin hepsinin görüşlerini alabileceğimiz bir platform oluşturduk. Meslek komitesi çalışmalarına önem verdik. İki bine yakın toplantı yaptık üyelerimizden gelen bine yakın talebi çözüme kavuşturduk. Odayı, yönetim kurulunun isteğine göre değil, üyelerimizin taleplerine göre yönettik."

Hiçyılmaz, önem verdikleri bir diğer önemli konunun "kalite" olduğuna işaret ederek, "TOOB kalite seviyemizi aradan geçen 4 yıllık sürede C sınıfından A sınıfına yükselttik." dedi.

Geçmiş dönemlerde yaptıkları en önemli çalışmalardan birinin odaya modern hizmet binası kazandırmak olduğunu kaydeden Hiçyılmaz, yeni dönemde de oda yönetimine aday olduğunu bildirdi.

- "Üniversite kuracağız"

Talip oldukları yeni dönemde kente bir ticaret üniversitesi kazandıracaklarını söyleyen Hiçyılmaz, şunları söyledi:

"Önümüzdeki dönemde KTO olarak, Kayseri'de bir ticaret üniversitesinin kurulması konusunda gayret göstereceğiz. Bugün Türkiye'de örnekleri olan Ankara'da, İstanbul'da, İzmir'de ve Konya'da Ticaret üniversiteleri varken Kayseri'de de bir ticaret üniversitesinin yapılması konusunda gayret göstereceğiz. Kayseri Ticaret Üniversitesi, yerel global hedeflere hizmet sunmayı hedefleyerek şehrimizi eğitim, teknoloji, arge, kültürel ve sosyal faaliyetlerle kucaklayan bir üniversite olacaktır."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.