KTO, kampanyaya 100 bin lira bağışta bulunacak

KTO, kampanyaya 100 bin lira bağışta bulunacak
Konya Ticaret Odasınca (KTO), 15 Temmuz Dayanışma Kampanyasına 100 bin lira bağış yapılacağı bildirildi.

KTO Başkanı Selçuk Öztürk, gazetecilere yaptığı açıklamada, 15 Temmuz Cuma gecesi devlete silah doğrultan, millete kurşun yağdıran, TBMM'yi bombalayanların ihanetine hep beraber şahit olunduğunu ve bu günün Türk demokrasisi için kara bir leke olarak tarihe geçtiğini belirtti. 

Anadolu topraklarının haçlı seferlerini de işgali de gördüğünü ama kendi halkına karşı silah doğrultan, halkın vergileriyle alınan F16'ları uçuran alçakların ihanetini ilk defa gördüğünü dile getiren Öztürk, şunları kaydetti: 

"Her ne olursa olsun vatan için bu topraklarda yaşamaya da ölmeye de devam edeceğiz. Bizim yapmamız gereken küfre ve teröre karşı tek devlet, tek vatan, tek bayrak, tek millet anlayışında birleşmektir. Bir diğer görevimiz de şehitlerimizin emanetine sahip çıkmaktır. 15 Temmuz günü şehit olan vatandaşlarımızın yakınlarına ve gazilerimize yardımda bulunarak bir nebze olsun acılarını hafifletmek istiyoruz. Başbakanlık tarafından başlatılan yardım kampanyasına meclisimizin kararıyla 100 bin lira bağış yapmayı kararlaştırdık. Bu vesile ile hain darbe girişiminde şehit düşen vatan evlatlarımıza Allah’tan rahmet yaralılarımıza da acil şifa diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.