Kulu’da MOBESE için imzalar atıldı

Kulu’da MOBESE için imzalar atıldı
KONYA (AA) - Kulu Belediyesi ile Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçeye kurulacak MOBESE sistemi için protokol imzalandı.Kulu Belediyesindeki imza...

KONYA (AA) - Kulu Belediyesi ile Kulu İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından ilçeye kurulacak MOBESE sistemi için protokol imzalandı.

Kulu Belediyesindeki imza töreninde konuşan İlçe Emniyet Müdürü Erdinç Gürkan, MOBESE'nin günümüz dünyasında kentlerin güvenliğinin sağlanmasında önemli rol oynadığını kaydetti.

Teknolojinin geliştiği bu dönemde teknik polisliğin de çok önemli hale geldiğini ifade eden Gürkan, "Özellikle suçların önlenmesinde, suç sonrasında ve delillerin toplanmasında MOBESE'nin öneminin hepimiz farkındayız. Bu anlamda Kulu’nun MOBESE'ye kavuşması çok önemli. Kurulduğu ve faaliyete geçtiği andan itibaren Kulu’yu daha güvenli daha huzurlu hale getirecektir." dedi.

Kulu Belediye Başkanı Ahmet Yıldız da MOBESE'nin Kulu’ya emniyet ve güven açısından hayır getireceğine inandığını bildirdi.

MOBESE'nin Kulu’nun tanıtımına da yardımcı olacağını dile getiren Yıldız, "Kulu’yu özleyenler, Kulu’dan haberdar olmak isteyenler internet üzerinden Kulu’nun belirli yerlerini izleyebilecekler. Mesela Cuma günü merkez camiyi izlemek isteyen gurbetçilerimiz canlı olarak izleme imkanı bulabilecek. Ayrıca Kulu’nun tanıtılması adına güzel bir faaliyet olacak. MOBESE'nin ilçeye kazandırılmasında büyük katkısı olan Kaymakamımız Hüseyin Avcı ve Emniyet Müdürümüze teşekkür ediyorum. İkisinin de büyük emeği var." ifadelerini kullandı.

Kulu Kaymakamı Hüseyin Avcı ise "MOBESE için artık imzalar atılıyor, en kısa zamanda ilçeye kazandırmak istiyoruz. Burada iki saç ayağı var, Kulu Belediyesi ve Emniyet Müdürlüğü. Emniyet Müdürlüğü kamera ve ekipmanları sağlayacak, Kulu Belediyesi ise alt yapıyı sağlayacak. Burada Belediye ciddi bir rakama imza attı. Bu yüzden Belediye Başkanımıza teşekkür ediyorum." diye konuştu.

Konuşmaların ardından, taraflar arasında protokol imzalandı.

Kulu’da MOBESE için imzalar atıldı

Kulu’da MOBESE için imzalar atıldı

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.