Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı'na Doğru
YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde kurbanlıklar pazarda görücüye çıktı. Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile kurbanlık satışları da başladı. İç...

YOZGAT (AA) - Boğazlıyan ilçesinde kurbanlıklar pazarda görücüye çıktı.

Kurban Bayramı'nın yaklaşması ile kurbanlık satışları da başladı. İç Anadolu'nun en büyük hayvan pazarlarından birisi olan Boğazlıyan Canlı Hayvan Pazarı'nda küçükbaş hayvanlar 750 ile bin 500 lira, büyükbaş hayvanlar ise 6 bin ile 15 bin lira arasında değişen fiyatlarla satışa sunuldu.

Kurbanlık satan besicilerden Savaş Öcalan, fiyatların uygun olduğunu savunarak, Kurban Bayramı'nın yaklaşmasıyla satışların artacağını belirtti.

Besicilerden Duran Kavgacı da yem fiyatlarındaki artışla maliyetleri artsa da kurbanlık fiyatlarının geçen yıl ile aynı seviyede olduğunu ifade ederek, "Fiyatlar geçen yıl ile aynı, gözle görülür bir artış yok. Küçükbaş hayvanlar kilo ve iriliğine göre 750 ile bin 500 lira arasında değişirken, büyükbaş hayvanlar ise 6 bin ile 15 bin lira arasında satışa sunuluyor." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.