Kurban Bayramı'na Doğru

Kurban Bayramı'na Doğru
NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.Özkan mesajında, milletin birlik ve beraberliği, kardeşlik...

NİĞDE (AA) - Niğde Belediye Başkanı Rifat Özkan, Kurban Bayramı dolayısıyla mesaj yayımladı.

Özkan mesajında, milletin birlik ve beraberliği, kardeşlik ve dayanışma ruhunun bayramlarda daha da gelişip pekiştiğini belirtti.

Manevi heyecanlarla karşılanan Kurban Bayramı'na daha mutlu girmenin sevinci içinde olduklarını ifade ede Özkan, şunları kaydetti:

"Güzel şehrimizin yaşam kalitesinin her geçen gün arttığı, her alanda öncü ve örnek bir şehir haline getirme hedefiyle çalışmalarımızı gece gündüz demeden sürdürüyoruz. Ben bu düşüncelerle mübarek Kurban Bayramı'nın sevginin ve kardeşliğin en yüksek düzeyde hissedileceği, milletçe birlik ve beraberliğimizi sağlayan değerlerimizin her yönüyle yaşanacağı günler olarak geçmesini temenni ediyorum.

Sevgi dolu, huzur ve mutluluk içinde nice bayramlar geçirmek dileğiyle başta Niğdeli hemşehrilerimin ve tüm İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, bayramın herkese sağlık ve huzur getirmesini diliyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.