Kurtulmuş, İİT'nin 5. Olağanüstü Zirvesi'ne katılacak

Kurtulmuş, İİT'nin 5. Olağanüstü Zirvesi'ne katılacak
Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, Endonezya'nın Başkenti Cakarta'da düzenlenecek İslam İşbirliği Teşkilatı'nın 5. Olağanüstü Zirvesi'ne katılacak- Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile de görüşmesi beklenen Kurtulmuş, İİT'ye üye ülkelerin liderleriyle de a

ANKARA (AA) - Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Endonezya'nın başkenti Cakarta'da, İslam İşbirliği Teşkilatı'nın (İİT) 5. Olağanüstü Zirvesi'ne katılacak.

Kurtulmuş, Cakarta'da, 6-7 Mart tarihlerinde düzenlenecek İİT'nin 5. Olağanüstü Zi̇rvesi̇'nde, "Fi̇li̇sti̇n ve Kudüs" konulu bir konuşma yapacak.

Endonezya Cumhurbaşkanı Joko Widodo ile görüşmesi beklenen Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş, İİT üyesi ülkelerin liderleriyle de ayrı ayrı bir araya gelecek.

Kurtulmuş, resmi programını tamamlamasının ardından da Endonezya'daki bazı sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle temaslarda bulunacak ve daha sonra Türkiye'ye dönecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.