Kütahya'da Beşiktaş taraftarları 1903 fidan dikti

Kütahya'da Beşiktaş taraftarları 1903 fidan dikti
KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da Beşiktaş taraftarı bir grup, takımlarının 113. kuruluş yılı sebebiyle kentteki ağaçlandırma sahasına 1903 adet fidan dikti.Kütahya...


KÜTAHYA (AA) - Kütahya'da Beşiktaş taraftarı bir grup, takımlarının 113. kuruluş yılı sebebiyle kentteki ağaçlandırma sahasına 1903 adet fidan dikti.

Kütahya Orman Bölge Müdürlüğü ve Kütahya Beşiktaşlılar Derneği tarafından organize edilen etkinlikte, kentteki Hacıazizler Ağaçlandırma Sahası'na fidan dikildi.

Dernek başkanı Abdullah Çetin, basın mensuplarına yaptığı açıklamada, Beşiktaş Kulübünün 113. kuruluş yılı sebebiyle Orman Haftası'nda fidan dikerek gelecek için hayırlı bir iş yapmak istediklerini söyledi.

Oluşturulan hatıra ormanına Beşiktaş Kulübünün merhum onursal başkanı Süleyman Seba'nın isminin verildiğini ifade eden Çetin, şunları kaydetti:

"Hatıra ormanı fikrini bizimle paylaşan ve Orman Bölge Müdürlüğü ile irtibatımızı sağlayan arkadaşlarım başta olmak üzere bu orman için emek veren tüm üyelerimize şükranlarımı sunuyorum. Bu vesileyle Beşiktaşımızın 113. kuruluş yılı kutlu olsun."

Etkinlik, fidanların toprakla buluşturulması ve ilk can sularının verilmesiyle sona erdi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.