Lampard imzayı attı!

Lampard imzayı attı!
İngiltere Premire Lig takımlarından Manchester City, Amerikan Birinci Futbol Ligi (MLS) ekiplerinden New York City'den kiraladığı Frank Lampard'ın sözleşmesini sezon sonuna kadar uzattı.

Kulübün internet sitesinden yapılan açıklamaya göre, 36 yaşındaki futbolcunun 2015'te sona eren kontratı 2014-2015 sezonunun sonuna kadar yenilendi. Chelsea'deki 13 yıllık kariyerini geçen sezon noktalayarak New York City ile 2 yıllık sözleşme imzalayan İngiliz orta saha oyuncusu, MLS'te sezonun geç başlayacak olması sebebiyle ocak ayına kadar Manchester City'e kiralanmıştı.

Ligde Chelsea'nin 3 puan arkasında 2. sırada yer alan Manchester City ile 17 maça çıkan Lampard, 6 gol ve 4 asistlik bir performans sergilemişti. Daha önce çıkan haberlerde Franck Lampard ile sözleşme uzatılmazsa City'nin Sneijder için temaslara başlayacağı iddia ediliyordu. Böylelikle o iddialar çürütülmüş oldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.