Lavrov: ‘Yakın Doğu'nun sorunları bir an önce çözülmeli

Lavrov: ‘Yakın Doğu'nun sorunları bir an önce çözülmeli
Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Roma’da yaptığı görüşmesi sırasında Yakın Doğu'daki sorunların bir an önce çözülmesi gerektiğini ve durumun daha da kötüye gitmemesi için çaba sarf edilmesi gerektiğini bildirdi.

Rusya Dışişleri Bakanı Sergey Lavrov, ABD Dışişleri Bakanı John Kerry ile Roma’da yaptığı görüşmesi sırasında Yakın Doğu'daki sorunların biran önce çözülmesi gerektiğini ve durumun daha da kötüye gitmemesi için çaba sarfedilmesi gerektiğini bildirdi.



Rus Bakan konuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Yakın Doğu'nun sorunlarının biran önce çözülmesi gerek. Bizim hep birlikte durumun bozulmasına ve daha da kötüye gitmesine engel olmamız gerek, bunu bugün görüşmeye hazırız" ifadelerini kullandı.



Kerry, Lavrov'a çalışma tablosunda değişiklik yaptığı ve Roma'ya geldiği için teşekkür etti.

 


Rusya ve ABD'nin Dışişleri Bakanları bu sene 17. kez bir araya geldiler. Yakın Doğu'daki sorunlar görüşmenin ana konusu olarak belirlendi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.