Le Mans-Pınar Karşıyaka maçına doğru

Le Mans-Pınar Karşıyaka maçına doğru
Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Çınar:- "FIBA yarın uçağımız zamanında kalkarsa ve inerse müsabakayı oynatacağını bize söyledi"


İZMİR (AA) - Basketbol FIBA Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda Le Mans'la oynayacağı müsabaka için kötü hava koşulları nedeniyle bugün Fransa'ya gidemeyen Pınar Karşıyaka'nın genel menajeri Selim Çınar, yarın sabah bu ülkeye gidebilmeleri halinde müsabakanın oynanacağını bildirdi.

Çınar, AA muhabirine yaptığı açıklamada Fransa'da oynayacakları Le Mans maçı için olumsuz hava koşulları nedeniyle İstanbul'dan Fransa'ya gidemediklerini söyledi.

Bugünkü uçaklarının iptal olması nedeniyle, biletlerini yarın saat 11.05'e aldırdıklarını kaydeden Çınar, şöyle konuştu:

"Bu durumu FIBA'ya da yazılı ve sözlü olarak bildirdik. Ancak FIBA yarın uçağımız zamanında kalkarsa ve inerse müsabakayı oynatacağını bize söyledi. Yarın uçağımız saatinde kalkarsa Paris'e uçup, oradan kara yoluyla Le Mans'a geçeceğiz ve akşam müsabakaya çıkacağız. Eğer uçak hava şartlarından dolayı kalkamazsa o zaman tekrar FIBA ile temasa geçeceğiz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.