Lexus Modelleri Kalamış Marina'da Tanıtılacak

Lexus Modelleri Kalamış Marina'da Tanıtılacak
Premium otomobil üreticisi Lexus, yeni otomobillerini 4 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde Kalamış Marina'da beğeniye sunacak

İSTANBUL (AA) - Türkiye pazarına geçen yıl İstanbul'da açtığı ilk showroomu ile giriş yapan premium otomobil üreticisi Lexus, modellerini Kalamış Marina'da sergileyecek.

Şirket açıklamasına göre, "ayrıcalıklı" olmak isteyenlere hitap eden Lexus, en seçkin lokasyonlarda yer alarak yeni otomobillerini müşterilerle buluşturuyor.

Lexus modelleri, 4 Mayıs - 4 Haziran tarihlerinde Kalamış Marina'da sergilenecek. Ayrıca Kalamış Marina'ya gelenlere, test sürüşleriyle birlikte Türkiye'de satışa sunulan Lexus modellerini deneyimleme fırsatı sunulacak.

Dünyada hibrit teknolojisinin öncüsü olarak kabul edilen Lexus, hem elektrikli hem de benzinli motora sahip hibrit modellerini de burada sergileyecek. Son derece sessiz bir sürüş sunan Lexus'un hibrit otomobilleri, düşük tüketimin yanı sıra istendiğinde elektrik motorları ile birlikte yüksek performansa yanıt verebiliyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.