Lise Öğrencileri Umreye Gönderildi

Lise Öğrencileri Umreye Gönderildi
Gaziantep'in Şahinbey Belediyesince düzenlenen yarışmada dereceye giren 147 öğrenci, ödül olarak umreye uğurlandı

GAZİANTEP (AA) - Gaziantep'in merkez Şahinbey Belediyesince düzenlenen yarışmada dereceye giren 147 lise öğrencisi, ödül olarak umreye gönderildi.

Belediyeden yapılan yazılı açıklamaya göre, Gaziantep Valiliği, Şahinbey Belediyesi, İl Milli Eğitim Müdürlüğü ve İl Müftülüğünün yürüttüğü proje kapsamında, belediye tarafından dağıtılan "İslam İlmihali" kitabından sınava girerek başarılı olan 147 öğrenci, Gaziantep Havalimanı'ndan umreye uğurlandı.

Öğrencilerin umreye gidişi dolayısıyla havalimanında düzenlenen törene, Şahinbey Belediye Başkan Vekili Cuma Güzel, Şahinbey İlçe Milli Eğitim Müdürü Yasin Tepe, İl Müftü Yardımcısı Hamza Bayram ile öğrencilerin aileleri katıldı.

Cuma Güzel, yaptığı konuşmada, genç yaşta umreye gitmenin çok önemli olduğunu vurgulayarak şöyle konuştu:

"Düzenlediğimiz yarışma sonucu her okulun birincisi, ikincisi ve üçüncüsünü umreye gönderiyoruz. Genç yaşta umreye gidebilme imkanını yakalamak onlar için çok güzel bir şans. İnşallah bu kutlu yolda kazasız belasız bir umre yaparak dönerler. Umreye giden öğrencilerimizden ülkemiz için, Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve bizler için dua etmelerini istiyoruz. Biliyorsunuz ilimize yakın bir bölgede Türk Silahlı Kuvvetleri tarafından Zeytin Dalı Harekatı başlatıldı. Bu nedenle Mehmetçiklerimize de sizlerden ayrıca dua istiyoruz."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.