Liseliler gösteri parasıyla üniversiteyi gezecek

Liseliler gösteri parasıyla üniversiteyi gezecek
ÇANKIRI (AA) - Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yaptıkları gösteriden elde ettikleri para ile üniversiteleri...

ÇANKIRI (AA) - Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileri, yaptıkları gösteriden elde ettikleri para ile üniversiteleri gezecekler.

Çocuk Gelişimi Bölümü 11. sınıf öğrencileri, içinde tiyatro, animasyon ve müzikal olan bir gösterisi hazırladı. Gösterinin biletlerini anaokulu öğrencilerine satan liseliler, buradan elde ettikleri gelirle üniversiteleri gezip, onlar hakkında bilgi alacaklar.

Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi Öğretmeni Ayşen Büyükkale, Çankırı 100. Yıl Kültür Merkezi'nde düzenlenen gösteriyle ilgili AA muhabirine yaptığı açıklamada, öğrencilerin başarılı bir çalışma gerçekleştirdiklerini ifade etti.

Yıl boyunca öğrencilerin hazırladığı çalışmaları bir araya getirdiklerini kaydeden Büyükkale, "Eğitim öğretim dönemi boyunca öğrencilerimizin hazırladığı gösterileri bir araya getirdik. Bu gösteride bunların hepsini sergiledik." dedi.

Çankırı'daki okul öncesi öğrencilerinin gösteriye büyük ilgi gösterdiğini belirten Büyükkale, "750 okul öncesi öğrencisi 3 seans şeklinde düzenlenen gösterimize katılıyor. İlgi bizleri çok memnun etti." diye konuştu.

Öğrencilerin yapmış olduğu gösterilerden elde ettikleri parayla gezi yapacaklarını ifade eden Büyükkale, "Öğrencilerimiz kendi kazançlarıyla ilk olarak Konya Selçuk Üniversitesine motivasyonlarını artırmak için bir üniversite gezisi yapacaklar. Daha sonra imkanları ğorultusunda başka üniversiteleri de gezecekler. İnşallah onlar da üniversiteli olur emekler boşa çıkmaz." ifadelerini kullandı.

Çankırı Şehit Erdem Öztürk Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Çocuk Gelişimi 11.sınıf öğrencisi Büşra Ekerbiçer, üniversitelere motivasyon gezisi düzenleyeceklerini belirterek, "Biz şehirdeki birçok etkinlikte de bildiklerimiz doğrultusunda gösteriler yapıyoruz. Bizim için oldukça eğitici oluyorlar." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.