Maçın ardından

Maçın ardından
Eskişehirspor Teknik Direktörü Aybaba: "Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi."- Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Malkoç: "Lig kızıştı ve herkesin daha dikkatli olması lazım"

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehirspor Teknik Direktörü Samet Aybaba, Antalyaspor'u 3-2 mağlup ettikleri maça ilişkin, "Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi." dedi.

Aybaba, düzenlediği basın toplantısında, oyunun genelinde iyi oynadıklarını ancak ilk yarıda talihsiz bir gol yediklerini kaydetti.

Karşılaşmanın ilk yarısında bir kaç pozisyona girdiklerini ifade eden Aybaba, şöyle konuştu:

"İkinci yarıda mükemmele yakın bir oyun oynadık. Tamamen oyuna yönelik hamlelere yaptık. Arkadaşları ve taraftarı kutluyorum. 14 Şubat'ta aldığımız galibiyeti taraftarımıza ve şehit ailelerini armağan ediyorum. Oyunun genelinde Meye'yi, Kamil'i, Kaan'ı bütün futbolcularımı kutluyorum. Bu galibiyet hiçbir şeyin sonu değil. Uzun bir yolumuz var. Bütün maçlarımız final gibi. Bütün takımlar kazanmak için her şeyi yapıyor. Daha çok kenetlenmemiz lazım. Bu şehrin kalbinin Kasımpaşa maçında atması lazım. Böyle devam edersek Eskişehirspor markasının nereye geldiğini herkes görecek."


- Antalyaspor cephesi


Antalyaspor Yardımcı Antrenörü Erol Malkoç da Eskişehir'e maçı kazanmak için geldiklerini bildirdi.

Maçın hemen başında golü bulup 1-0 öne geçtiklerini hatırlatan Malkoç, "Çok iyi oynamasak da ilk yarıda pozisyonlar bulduk. Zamanlama ve pas hatası yapınca ikinci golü bulamadık. İkinci yarıya başlarken 'az hata yapalım' derken gol yedik. Daha sonra 2 gol daha yiyince 3-1 yenik duruma düştük. Bir süre sonra 3-2'yi yakaladık. Lig kızıştı ve herkesin daha dikkatli olması lazım. Biz iyi bir takımız. Sorun yaşayacağımızı düşünmüyorum. Eskişehirspor'u tebrik ediyorum" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.