Maçın ardından

Maçın ardından
Denizlispor Teknik Direktörü Yıldız: "Oyun ve futbolcu kalitesi iyi bir takımız. Bu da bizim ligde kalma umutlarımızı artırıyor"- Giresunspor Teknik Direktörü Özeri: "Maçı kaybettik ama hedefimizden sapma olmayacak"

DENİZLİ (AA) - PTT 1. Lig'de Giresunspor'u 2-0 mağlup eden Denizlispor'un teknik direktörü Ümit Metin Yıldız, "Oyun ve futbolcu kalitesi iyi bir takımız. Bu da bizim ligde kalma umutlarımızı artırıyor" dedi.

Yıldız, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, oyun içinde zaman zaman olumsuzluklar yaşadıklarını fakat maçın genelinde iyi mücadele ettiklerini belirtti.

"Taktiksel olarak oyuna bu kadar saygı duyan, verilenleri sahada uygulamaya çalışan bir takımla çok az çalıştığımı söyleyebilirim" ifadesini kullanan Yıldız, şöyle devam etti:

"Oyun kalitesi, futbolcu kalitesi iyi bir takımız. Bu da bizim ligde kalma umutlarımızı artırıyor. Gerçekten 20 yıla yakın teknik direktörlük yapıyorum, içinde bulunduğu koşulları da göz önünde bulundurursak inancını yitirmeyen, kendi ilişkileri son derece gelişmiş bir takımla çok az çalıştım. O yüzden de teknik ekip olarak kendimizi şanlı hissediyoruz."


- Giresunspor cephesi


Giresunspor Teknik Direktörü Erkan Sözeri ise Denizlispor'un sahada çok iyi mücadele sergileyerek hak ettiği galibiyeti aldığını kaydetti.

Oyun ve mücadele anlamında son 2 hafta gösterdikleri çıkışı bu hafta sürdüremediklerini dile getiren Sözeri, "Sahada üretken olmadık. Özellikle erken yediğimiz golden sonra beraberliği yakalamak için çok uğraştık fakat ilk defa fazla pozisyona giremediğimiz bir maç oynadık. Bizim açımızdan verimsiz bir maç oldu, yaptığımız hamleler de verimli olamadı. Dolayısıyla bu maçı kaybettik ama hedefimizden sapma olmayacak. Önemli bir maç kaydettik. Denizlispor önemli bir maç kazandı. Son 2 haftada oyun ve skor anlamındaki çıkışı tekrar sahaya yansıtıp hedefimize doğru yürümek istiyoruz" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.