Maçın ardından

Maçın ardından
Torku Konyaspor Kulübü Başkanı Şan:- "Takımımız zoru başardı. Yarı finalde daha zor bir mücadele var ama takımımıza, teknik heyetimize güveniyoruz. Fenerbahçe’yi daha önce kupada elemiştik. Tarih inşallah yine teşekkür eder"- Beşiktaşlı futbolcu Arslan: "

KONYA (AA) - Torku Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, Ziraat Türkiye Kupası çeyrek final rövanşında Beşiktaş'ı 1-0 yendikleri maçta takımının zoru başardığını belirterek, "Yarı finalde daha zor bir mücadele var ama takımımıza, teknik heyetimize güveniyoruz. Fenerbahçe’yi daha önce kupada elemiştik. Tarih inşallah yine teşekkür eder" dedi.

Şan, maçın ardından gazetecilere yaptığı açıklamada, Konyaspor taraftarının statta güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi.

Şampiyon adayı bir takımı eledikleri için mutlu olduklarını belirten Şan, "Takımımız zoru başardı. Yarı finalde daha zor bir mücadele var ama takımımıza, teknik heyetimize güveniyoruz. Fenerbahçe’yi daha önce kupada elemiştik. Tarih inşallah yine teşekkür eder" ifadesini kullandı.

Şan, hakemin Konyalı olması eleştirisine de değinerek, şunları kaydetti:
"Hakem her şekilde eleştirilebilir ama hakemin maça bir müdahalesi yok. Biz hakemlerimize bu hususta yardımcı olmalıyız. Kulüp başkanlarının bu tür şeyleri basın önünde söylemesini doğru bulmuyorum. Herkes kimin nereli olduğunu biliyor."
Şan, teknik direktör Aykut Kocaman ile önümüzdeki haftalarda iki yıllık sözleşme imzalayacaklarını sözlerine ekledi.

- "Bu sene kolay gol yemeyen, pozisyon vermeyen bir takımız"

Torku Konyaspor futbolcusu Selim Ay da ilk maçın avantajını iyi değerlendirdiklerini belirtti.

Beşiktaş'ın hücum anlamında ligin en iyi takımı olduğunu söyleyen Ay, "Bu sene kolay gol yemeyen, pozisyon vermeyen bir takımız. Şimdi önümüzde Trabzonspor maçı var. Ligde ve kupada aynı şekilde devam etmeye çalışıyoruz" dedi.

Beşiktaşlı futbolcusu Tolgay Arslan ise daha çok çalışıp takımına ligde daha çok katkı sağlamak istediğini dile getirerek, "Maçı ve turu almak istedik ama olmadı. Önümüzde Eskişehirspor maçı var, kazanmak istiyoruz. Ligde şampiyon olmak istiyoruz" şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.