Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Galatasaray Teknik Direktörü Tudor: "İlk maçta gösterdiğimiz doğru mantaliteyi bu karşılaşmaya da taşıdık"- Osmanlıspor Teknik Direktörü Uygun:"İlk yarıyı bizim için oynanmamış kabul ediyorum"


ANKARA (AA) - Süper Lig'in 2. haftasında deplasmanda Osmanlıspor'u 3-1 yenen Galatasaray'ın teknik direktörü Igor Tudor, "İlk maçta gösterdiğimiz doğru mantaliteyi bu karşılaşmaya da taşıdık." dedi.

Tudor, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyetten dolayı oyuncularını tebrik etti.

Duran toptan yine gol yemelerinin kendisini sinirlendirdiğini dile getiren Hırvat teknik adam, bu konuda çalışmaya devam edeceklerini söyledi.

Tudor, karşılaşmanın ilk devresinde iyi bir oyun ortaya koyduklarını belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü:

"Enteresan, güzel bir ilk yarı oldu. İkinci yarı onlar da bazı şeyleri değiştirdi. Küçük periyotta tam istediğimiz oyunu oynayamadık. Maç daha çok açılmaya başladı. 2-3 kez hızlı hücuma çıktık ama gole çeviremedik. Dönüşünde Muslera'nın çok güzel bir kurtarışı vardı. Oyuncularımı tebrik ediyorum. İlk maçta gösterdiğimiz doğru mantaliteyi bu karşılaşmaya da taşıdık."

Sarı-kırmızılı futbolcuların, ilk günden bu yana çok profesyonel çalıştığını vurgulayan Tudor, "Öğrenmeye açlar, daha iyi yerlere gelmek istiyorlar. Böyle bir oyuncu grubuna sahip olmak benim için çok önemli. Bu takımla istediğiniz futbolu oynayabilirsiniz. Kulübüme çok teşekkür ediyorum. Bu takımı oluşturmak için çok iyi iş çıkarıldı. Hedefimiz, Sivasspor maçına da aynı mantaliteyi taşımak." değerlendirmesinde bulundu.

Galatasaray'ın oynadığı futbol hakkında kullanılan övgü dolu sözlerle ilgili Hırvat çalıştırıcı, "Tabii ki bunlar güzel şeyler. Benim bir hoca olarak düşündüğüm, bu takımı nasıl daha iyi yerlere getirebilirim. Duran toplardan gol yemezsek çok mutlu olacağım." ifadelerini kullandı.


- Osmanlıspor cephesi


Osmanlıspor Teknik Direktörü Bülent Uygun ise müsabakayı iki periyotta değerlendirmek gerektiğine işaret etti.

Galatasaray'ı tebrik eden Uygun, "İlk yarıyı bizim için oynanmamış kabul ediyorum. Rakibimizin tepkisine karşılık veremedik. İkinci yarıda oynadığımız futbol ise bizleri gelecek adına umutlandırdı." diye konuştu.

Uygun, Regattin ve Serdar Gürler'in ikinci yarıda kaçırdığı golleri maçın kırılma anı olarak değerlendirdi.

Takımdan 11 futbolcunun gittiğine dikkati çeken Uygun, gerçekleştirecekleri transferlerle daha iyi bir Osmanlıspor izlettireceklerini kaydetti.

Uygun, Tugay Kacar'ın performansına ayrı bir parantez açarak, "Sahanın en fazla koşan futbolcularındandı. Tugay'ın, bu kadar az Türk futbolcunun olduğu ortamda A Milli Takım'a göz kırptığını düşünüyorum." yorumunu yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.