Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Bucaspor Teknik Sorumlusu Sümbül:"Bu takıma verdiğimiz en büyük katkı moral, motivasyondur, başka bir açıklaması yok"- Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Aybaba:"Biz şimdi uzun bir lig maratonuna devam edeceğiz"


İZMİR (AA) - Ziraat Türkiye Kupası 5. tur rövanş maçında Demir Grup Sivasspor'u 1-0 yenerek adını son 16 turuna yazdıran Bucaspor'un teknik sorumlusu Aytekin Sümbül, "Bu takıma verdiğimiz en büyük katkı moral, motivasyondur, başka bir açıklaması yok." dedi.

Sümbül, maçta sonra katıldığı basın toplantısında, zor bir maçı galibiyetle tamamladıklarını söyledi. Genç ve tecrübeli isimlerden oluşan bir ekip olduklarını kaydeden Sümbül, şöyle konuştu:

"Futbolcularımın aynı yürekle ve aynı hırsla mücadele etmelerini takdirle karşılıyorum. Oyuncularım taktiksel anlayışta isteklerimize cevap verdi. Bunun karşılığında galip geldik. Ekip olarak neler yapabileceğimizi gösterdik. Bu takıma verdiğimiz en büyük katkı moral, motivasyondur, başka bir açıklaması yok. Görev yaptığımız 3 maç süresince 3 galibiyetle noktalanan bir oyun var."


- Demir Grup Sivasspor cephesi


Demir Grup Sivasspor Teknik Direktörü Samet Aybaba da kupayı hedef olarak gördüklerini ancak erken veda ettiklerini söyledi.

Kupada yollarına devam etmek için söylemle takım içindeki coşkunun aynı olması gerektiğini dile getiren Aybaba, "Aynı olmazsa ters sonuç çıkar. Oyuncularım bugün istemedi, bir gol yedik. Biz şimdi uzun bir lig maratonuna devam edeceğiz. Almamız gereken önlemleri gördük, her şerde bir hayır vardır." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.