Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Aytemiz Alanyaspor Teknik Direktörü Susic: "Giresunspor turu hak etti. Bizim şu anki hedefimiz, önümüzdeki Sivasspor maçı"- Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Diyadin:"Tur atlamak istiyorduk. Bugün de bu doğrultuda çok iyi mücadele ettik"

ANTALYA (AA) - Ziraat Türkiye Kupası'nda 5. turda Akın Çorap Giresunspor'a elenen Aytemiz Alanyaspor'un teknik direktörü Safet Susic, rakiplerinin turu geçmeyi hak ettiğini söyledi.

Susic, Bahçeşehir Okulları Stadı'nda 2-2 sona eren 5. tur rövanş maçının ardından düzenlenen basın toplantısında, Giresunspor'u tur atlamasından dolayı kutladı.

Maçtan önce, 2-0 veya 3-1 gibi skorla kazanma arzusunda olduklarını dile getiren Susic, "Maalesef birinci dakikada gol yiyince bütün planlar değişti. Yani 1-0'dan sonra işlerin daha zor gideceğini biliyorsunuz." dedi.

Öncelikli olarak hafta sonu Süper Lig'deki maçı düşündüklerini ifade eden Susic, bu yüzden elindeki en iyi kadroyu sahaya sürmediğini belirtti.

Bazı oyuncularını dinlendirdiğini, bazılarını da oyuna hiç sokmadığını anlatan Susic, "Giresunspor turu hak etti. Bizim şu anki hedefimiz, önümüzdeki Sivasspor maçı. Bu maçı kazanarak sıkıntılı bir duruma girmekten kendimizi korumak istiyoruz." ifadelerini kullandı.


- Akın Çorap Giresunspor cephesi


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin ise ilk maçta aldıkları 4-2'lik galibiyetin avantajını iyi kullandıklarını ifade etti.

Karşılarında bir Süper Lig takımı olduğunun bilinciyle oynadıklarını vurgulayan Diyadin, "Tur atlamak istiyorduk. Bugün de bu doğrultuda çok iyi mücadele ettik. Belki ofansif anlamda çok iyi değil ama mücadele açısından oyuncularım çok üst düzeydeydi." değerlendirmesinde bulundu.

Maçta yakaladıkları 3-4 pozisyonun 2'sini gole çevirerek tur atladıklarını anlatan Diyadin, şöyle konuştu:

"Türkiye Kupası'nda yolumuza devam ediyoruz. Bizim için asıl olan lig olsa da iki kulvarda tüm oyuncularımızı kullanarak yolumuza devam edeceğiz. Hem ligde hem de kupada oldukça iyi mücadele ediyorlar ki bu mücadele de bize turu getirdi. Tüm oyuncularımı tebrik ediyorum."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.