Maçın Ardından

Maçın Ardından
Gaziantepspor Teknik Sorumlusu Özsoylu:- "Biz elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızın yaş ortalaması 19. Yeni bir yapılanmaya girdik ve inşallah teknik heyetimizle beraber daha iyi yerlere geleceğiz"- Denizlispor Teknik Direktörü Erginer:- "Denizlispor'un

GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig'in 16. haftasında sahasında Denizlispor ile 0-0 berabere kalan Gaziantepspor'un teknik sorumlusu Vedat Özsoylu, mücadelede ellerinden geleni yaptıklarını ancak puan alamadıklarını söyledi.

Özsoylu, maçın ardından düzenlediği basın toplantısında, Denizlispor karşılaşmasının kendileri için çok önemli olduğunu belirtti.

Maça 3 puan parolasıyla çıktıklarını kaydeden Özsoylu, "Bizim için önemli bir maçtı. 55 dakika boyunca 10 kişi oynadık. Maçın başlarında verilebilecek penaltımız vardı ancak verilmedi. Hakemlerimizin daha dikkatli olması gerekiyor. Biz elimizden geleni yapıyoruz. Takımımızın yaş ortalaması 19. Yeni bir yapılanmaya girdik ve inşallah teknik heyetimizle beraber daha iyi yerlere geleceğiz. Taraftarımız bize sahip çıkmaya başladı. Biz daha fazla sahip çıkılmasını istiyoruz." diye konuştu.


- Denizlispor cephesi


Denizlispor Teknik Direktörü Reha Erginer ise, bir durum değerlendirilmesinin yapılması gerektiğini ifade ederek, " Bizler profesyonelleriz. Herkes profesyonelliğin gereğini yapmalı. Giydiği formanın hakkını vermeli. Biraz ağır olacak ama nerede olduğunun farkında olmayan oyuncular var. Benim canımı sıkan, saha içerisindeki bazı oyuncuların durumu. Tabii bu durumu değerlendirecek olan da benim. Döndüğümde yönetimle oturup konuşacağım. Kendi durumumu da gözden geçireceğim. Denizlispor'un menfaatine olacaksa her şeyi yapmaya hazırım. Görevi de bırakabilirim." yorumunu yaptı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.