Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: "Bugün bizim doğrularımız çok fazlaydı ve bunun sonucunda da kazanmayı bildik"- Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Diyadin: "Kendi kendimizi yendiğimizi düşünüyorum"


SAMSUN (AA) - TFF 1. Lig ekiplerinden Samsunspor'un teknik direktörü Engin İpekoğlu, sahalarında 2-1 kazandıkları Akın Çorap Giresunspor maçında iyi bir futbol sergilediklerini söyledi.

İpekoğlu, maçından ardından düzenlediği basın toplantısında, ligin en iyi kadrolarından birine sahip Akın Çorap Giresunspor'a karşı alınmış olan galibiyetin, kendileri açısından çok önemli ve anlamlı olduğunu dile getirdi.

Aldıkları galibiyetin kendileri için altın değerinde olduğunu kaydeden tecrübeli teknik adam, "Bugüne kadar deplasmanda hiç mağlubiyet almamış bir takıma karşı iyi mücadeleden oyuncularımı kutluyorum. Yenik duruma düşülmesine karşın bu galibiyeti elde etmek önemliydi. Bu ligde doğruları yapan takımların her zaman sahadan puan veya puanlarla ayrıldığına şahit olduk. Bugün bizim doğrularımız çok fazlaydı ve bunun sonucunda da kazanmayı bildik." ifadesini kullandı.

İpekoğlu, devre arasında defans haricinde her bölgeye takviye oyuncu istediğini de sözlerine ekledi.


- Akın Çorap Giresunspor cephesi


Akın Çorap Giresunspor Teknik Direktörü Metin Diyadin, Samsun'a kazanmaya geldiklerini ancak başaramadıklarını belirtti.

Elde edecekleri olası bir galibiyetin kendilerine önemli katkı sağlayacağının altını çizen Diyadin, "Bugün kazansaydık, devre arasına ilk 2 içinde girecektik. Bu bizim için önemliydi. Samsunspor maçına da oldukça iyi başladık ve golü de bulduk. Oyun da bizim kontrolümüzdeydi ama rakibin ilk atağında golü yedik. İkinci yarı baskılı oynamamıza karşın skor üretmeyerek maalesef ilk deplasman mağlubiyetini aldık. Maçın geneline baktığımız zamanda, açıkçası kendi kendimizi yendiğimizi düşünüyorum." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.