Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Beşiktaşlı futbolcu Alvaro Negredo: "Kazanarak devam etmek istiyoruz"


İSTANBUL (AA) - Süper Lig'in 16. haftasında Beşiktaş'ın Osmanlıspor'u 5-1 mağlup ettiği maçta gol atan siyah-beyazlı futbolcu Alvaro Negredo, galibiyetten mutlu olduğunu söyledi.

Maçın ardından konuşan İspanyol futbolcu, "Hem galibiyetten hem de oyundan dolayı çok mutluyum. Çok iyi çalıştık ve haklı bir skorla buradan ayrılıyoruz. Ligde çok büyük bir mücadeleye tanık oluyoruz. Bu herhalde sonuna kadar böyle devam edecek ama biz diğer takımları düşünemeyiz. Kendi durumumuzu düşünmekle yükümlüyüz. Kazanarak devam etmek istiyoruz." diye konuştu.

Cenk Tosun ile aralarındaki rekabetin kulübün faydasına olduğunu söyleyen Negredo, "Aramızda sağlıklı bir rekabet ortamı var. Cenk fırsat bulduğu maçlarda çok iyi değerlendirdi. Çok büyük bir oyuncu. Ben de elimden geleni yapmak istiyorum. İkimizin de aktif olması, iyi olması Beşiktaş'ın kazanması anlamına geliyor. Hocanın kararını zorlaştırmak her zaman kulübün faydasına." ifadelerini kullandı.

Siyah-beyazlı futbolcu, UEFA Şampiyonlar Ligi son 16 turunda eşleştikleri Bayern Münih ile ilgili olarak ise "Grup aşamasında gösterdiğimiz performansla burayı hak ettik. Bu aşamadan sonra gelecek her takım zor olacaktı. Bayern Münih de çok zor bir takım. Buraya nasıl geldiysek aynı şekilde mücadele edip bu zorluğu da geçmek istiyoruz." değerlendirmesinde bulundu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.