Maçın Ardından

Maçın Ardından
Kardemir Karabükspor Antrenörü Açıkgöz:"Buraya gelen oyuncularıma teşekkür ediyorum"- "Bazı oyuncuların, alacakları konusunda problemleri vardı"


İSTANBUL (AA) - Kardemir Karabükspor Antrenörü Levent Açıkgöz, Süper Lig'in 16. haftasında Fenerbahçe'ye 2-0 yenildikleri maçta takımının iyi mücadele verdiğini söyledi.

Karşılaşmadan sonra düzenlenen basın toplantısında konuşan Açıkgöz, zor şartlar altında Kadıköy'de maça çıktıklarını anlatarak, şöyle konuştu:

"Buraya çok umutlu geldik. Popovic'in ayrılmasından sonra kısa sürede takımla olduk. Moral olarak bu maça hazırlandık.18 kişi geldik. Takımın içinde bulunan bazı oyunculara izin verdik. Buraya gelen oyuncularıma teşekkür ediyorum. İyi mücadele ettik. Yediğimiz golden sonra da mücadeleyi bırakmadılar. Fenerbahçe kendi seyircisi önünde elinden geleni yaptı. Bireysel anlamda yetenekli oyuncularının katkılarıyla galip geldiler. Önümüzdeki hafta Trabzonspor maçına iyi hazırlanıp ikinci yarıya umutlu başlamak istiyoruz."

Futbolcuları Seleznov, Torje, Grozav, Papp ve Tanase'nin İstanbul'a getirilmediğini hatırlatan Açıkgöz, "Bazı oyuncuların, alacakları konusunda problemleri vardı. Kafaları rahat olmadığı için antrenmanda ve sahada iyi olamıyorlardı. Antrenmana ve sahaya çıktıkları zaman mücadelelerini sahaya koymak zorundalar. Kafalarının karışık olması antrenmana yansıyor. Haklı oldukları bir sürü yerler var. Döndüğümüz zaman görüşeceğiz. Antrenmanlara çıktıkları zaman performanslarını göstermek zorundalar." ifadelerini kullandı.

Kalecilerinin fazla zaman geçirdiği yönündeki eleştirilere yanıt veren Açıkgöz, "Bir kalecinin uzun süre maçı bu kadar yavaşlatmasını istemeyiz. Baskı yenilen pozisyonlarda takımın nefeslenmesi anlamında bunlar olabilir. Bir kaleciyle oyunu yavaşlatmak gibi bir taktik olamaz." diyerek sözlerini tamamladı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.