Maçın Ardından

Maçın Ardından
Antalyaspor Teknik Direktörü Hamzaoğlu: "Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı" - Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica: (Galatasaray maçı) "Bir puan da benim için iyi bir sonuçtur"


ANTALYA (AA) - Antalyaspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında 2-0 yenildikleri Kayserispor'un haklı bir galibiyet aldığını söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Hamzaoğlu, maça istedikleri gibi başlamalarına rağmen sonuca gidemediklerini belirtti.

Kontrollü bir oyun oynadıklarını ama golü bulamadıklarını ifade eden Hamzaoğlu, "Rakibimiz haklı bir galibiyet aldı. Hem oyun hem de takım anlamında eksiktik. Karşılaşmadaki eksiklikleri gördük. Beşiktaş maçına iki günümüz var. Eksik yanlarımızı tamamlayarak, Beşiktaş maçına en iyi şekilde çıkmaya çalışacağız." diye konuştu.


- Kayserispor cephesi


Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, maçı kazandıkları için mutlu olduklarını dile getirdi.

İyi bir mücadele sergilediklerini vurgulayan Sumudica, karşılaşma boyunca oyunu kontrol ettiklerini ifade etti.

Sumudica, bir basın mensubunun Galatasaray ile ligin 18. haftasında yapacakları karşılaşmaya ilişkin sorusu üzerine ise şunları kaydetti:

"Büyük bir takımla oynayacağımızın farkındayız. Kayserispor taraftarlarının stadı doldurmalarını ve bize destek olmalarını istiyorum. Onlar bize destek olduğu sürece, olumlu bir sonuç alacağımıza inanıyorum. Bir puan da benim için iyi bir sonuçtur." değerlendirmesinde bulundu.

Sumudica, 12 yıllık teknik direktörlük hayatında herhangi bir sporcuya karşı özel bir önlem almadığını da ifade etti.

Hedefinin çıktığı her maçı kazanmak olduğunu ve kaybetmeyi sevmediğini dile getiren Sumudica, forvet pozisyonunda önceliğinin her zaman Umut Bulut olduğunu da sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.