Maçın Ardından

Maçın Ardından
Kardemir Karabükspor Teknik Direktörü Açıkgöz:- "Maça ürkek başladık. O da zaten oyun düzeni anlamında istediklerimizi yapmamıza engel teşkil etti"- Gençlerbirliği Teknik Direktörü Özat:- "Atiker Konyaspor maçını kazanırsak, yarışı 15 haftalık sıfırdan ba

KARABÜK (AA) - Süper Lig'in 18. haftasında sahasında Gençlerbirliği'ne 2-0 mağlup olan Kardemir Karabükspor'un teknik direktörü Levent Açıkgöz, yenilgiden dolayı üzgün olduklarını söyledi.

Açık, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, galibiyet için sahaya çıktıklarını ifade ederek "Maça ürkek başladık. O da zaten oyun düzeni anlamında istediklerimizi yapmamıza engel teşkil etti. Ama ilk yarıya baktığımız zaman ortada bir oyun vardı. İkinci yarı Ergin Keleş'in bir pozisyonu vardı, o pozisyonu gole çeviremedik, dönen topta da maalesef golü yedik. Golü yedikten sonra zaten takım ister istemez demoralize oldu. Oyun anlamında takıma baktığınızda bütünlüğü sağlamamız için biraz da vaktimiz olduğunu düşünüyoruz. İnşallah bunları da kısa sürede halledip, önümüzdeki maça hazırlanacağız." diye konuştu.

Hafta içi bir stoper beklediklerini ancak gelmediğini anlatan Açıkgöz, şöyle konuştu:

"Maalesef bu dönemde transfer zor oluyor, talepler farklı oluyor. Beklediğimiz stoperi maalesef alamadık. Ferhat Görgülü ve Osman Çelik'le bu açığı gidermeye çalıştık. Çocuklarım da gayet elinden geldiğince mücadele ettiler. Süreç içinde inşallah bu eksiği de gidermek için uğraşacağız."


- Gençlerbirliği cephesi


Gençlerbirliği Teknik Direktörü Ümit Özat, Kardemir Karabükspor'un onurlu bir mücadele verdiğini belirtti.

Bu ligde oynamayı, bu takım için mücadele etmeyi paraya tercih eden futbolcular grubuna sahip oldukları için Levent Açıkgöz ve Karabüksporluların gurur duyması gerektiğini vurgulayan Özat, oyuncuların iyi bir mücadele sergilediğini kaydetti.

Sahada etkili olan taraf olduklarını ifade eden Özat, "Bu tür maçların zor olacağını biliyorduk. Çünkü sahada kendini ispatlamak isteyen, bütün herkesin 'düştü, düşecek' gözüyle baktığı bir ortamda buna inanmayan bir rakibimiz vardı. Bunu her seferinde, bundan sonraki maçlarda da göstereceklerine inanıyorum. İyi bir mücadele örneği gösterdiler. Zor oldu ama ilk golü attıktan sonra rahatlayacağımızı biliyorduk. İyi oldu, kazandık. İnşallah cuma günü Atiker Konyaspor maçını kazanırsak, yarışı 15 haftalık sıfırdan başlatmayı düşünüyoruz." değerlendirmesinde bulundu.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.