Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Göztepe Teknik Direktörü Tuna:"Son dakikada kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum"


İSTANBUL (AA) - Göztepe Teknik Direktörü Tamer Tuna, Süper Lig'in 18. haftasında Fenerbahçe'ye uzatma dakikalarında yedikleri golle 2-1 mağlup oldukları için çok üzgün olduğunu söyledi.

Karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Tuna, çok coşkulu ve güzel bir maç olduğu belirterek, şunları kaydetti:

"Son dakikada kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyorum. Fenerbahçe'yi tebrik ederim. Golü yememize rağmen, topa sahip olmamız, kanatları fazla kullanmamız olumlu yönlerimizdi. Atak verimliliğinde ise daha iyi olmalıydık. İkinci bölgede, önde baskı yapmak istedik. Sonuca çok üzüldük. Lig devam ediyor. Bizim için iyi oyun çok önemli. Göztepe'yi önümüzdeki haftalarda daha iyi ve üst sıralarda göreceğimize inanıyorum."

Oyuncularının zaman geçirmeye çalıştığı görüşlerine katılmadığını aktaran Tuna, "Lig kalitesi adına, topun oyunda kalma yüzdesi en fazla bizim maçlarda çıkıyor. Fenerbahçeli oyuncuların da yerde kaldığı anlar oldu. Bu, son dakikalarda olabilir. Hiçbir zaman kötü niyetli zaman geçirme adına bir şey yoktu. Biz bu kötü niyeti hiçbir zaman taşımadık ve taşımayacağız. Tüm planları 3 puan üzerine yapıyoruz. 1 puana sevinecektik ama 3 puan ilk planda düşündüğümüz anlayıştı." ifadelerini kullandı.


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.