Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Gazişehir Gaziantep Teknik Direktörü Sözeri: - "Genel olarak iyi oynayan, oyuna hakim olan bir Gazişehir Gaziantep vardı"- Samsunspor Teknik Direktörü İpekoğlu: - "Pozisyonları değerlendirseydik beraberliği yakalayabilirdik"


GAZİANTEP (AA) - TFF 1. Lig'in 18. haftasında sahasında Samsunspor'u 3-0 yenen Gazişehir Gaziantep'in teknik direktörü Erkan Sözeri, etkili oyunla iyi bir galibiyet aldıklarını söyledi.

Sözeri, maçın ardından düzenlenen basın toplantısında, ligin ikinci yarısının başında takıma yeni oyuncular kazandırdıkların belirtti.

Yeni bir Gazişehir Gaziantep'in ortaya çıktığını dile getiren Sözeri, "Bugün hep birlikte bunu gördük, oyuncularımı tebrik ediyorum. Samsunspor da zor zamanlar geçiriyor. Sahada direnç veren bir Samsunspor'u bekliyorduk, öyle de oldu. Genel olarak iyi oynayan, oyuna hakim olan bir Gazişehir Gaziantep vardı." dedi

Net pozisyonlar yakaladıklarını dile getiren Sözeri, "Soyunma odasında, sporcularıma maça çıkarken üzerinizde ne kadar ter varsa onları çıkarmalarını istedim. Onlarda tüm terlerini çıkardı. Hepsini kutluyorum. Taraftarlarımıza teşekkür ediyorum. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Etkili oyunla iyi bir galibiyet aldık. Haftaya kardeş takımız Gaziantepspor ile oynayacağız. Bugün Samsunpor'a nasıl saygı göstererek oynadıysak Gaziantepspor ile de öyle oynayacağız. Afrin'de mücadele eden Mehmetçik'e selamlarımızı gönderiyorum. Allah yar ve yardımcıları olsun." ifadelerini kullandı.


- Samsunspor cephesi


Samsunspor Teknik Direktörü Engin İpekoğlu ise oynadıkları bugünkü maçta savunmada sıkıntılar yaşadıklarını belirtti.

Buna rağmen 2-3 pozisyon yakaladıklarını dile getiren İpekoğlu, "Pozisyonları değerlendirseydik beraberliği yakalayabilirdik. Savunma oyuncularımızdan yoksunuz. Gazişehir Gaziantep'i kutluyorum. Kaliteli oyuncuları var. Başarılar diliyorum." diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.