Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Kayserispor Teknik Direktörü Sumudica:"Maçı Türkiye'nin en iyi hakemi yönetti. Cüneyt Çakır böyleyse yapacak bir şey yok"- "Galatasaray gibi büyük bir camianın oyuncularının yerde yatıp zaman geçirmesini anlamıyorum"


KAYSERİ (AA) - Kayserispor Teknik Direktörü Marius Sumudica, Süper Lig'in 18. haftasında sahalarında Galatasaray'a 3-1 yenildikleri maçta hakem Cüneyt Çakır'ın yönetimine tepki gösterdi.

Sumudica, karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında, "İyi oynadığımızı söylemeyeceğim. Galatasaray büyük bir camia, attığı ilk gol 1 metre ofsayt. Daha sonra ikinci golü yedik. Atağımızda Umut, kaleci ile karşı karşıya kalacağı pozisyonda Denayer tarafından indirildi. Maçı Türkiye'nin en iyi hakemi yönetti. Cüneyt Çakır böyleyse yapacak bir şey yok. İkinci yarıya iyi başladık golü de bulduk beraberliği yakalayacak fırsatlar da ele geçirdik." ifadelerini kullandı.

Maç iyi başlamadıklarını ancak ikinci devrede puan ve puanları alabilecek fırsatları yakaladıklarının altını çizen Sumudica, Galatasaraylı oyuncuların sürekli yerde yattıklarını iddia ederek şunları söyledi:

"Galatasaray gibi büyük bir camianın oyuncularının yerde yatıp zaman geçirmesini anlamıyorum. Hakem zaten buna izin verirse kazanmakta böyle kolay olur. İyi oynamaya başlıyorsunuz, oyunu hızlandırıyorsunuz ama Muslera kale vuruşlarında 2 dakika harcıyor. Hakem bir defa bile uyarmadı. Maçı sadece bu sebeplerden dolayı kaybetmedik. İlk yarı iyi oynamadık ama ikinci yarıyı onlardan iyi oynadığımızı gördünüz. İlk maçı yine Galatasaray'a kaybetmiştik. Bugüne kadar lehimize bir hatadan maç kazanmadık."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.