Maçın Ardından

Maçın Ardından
- İstanbulspor Teknik Sorumlusu Avcı:"Karşılaşmada yüzde 80 topa sahip olduk, takımımız çok iyi mücadele etti"- Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taşkın:"Son dakikaya kadar maçı getirmişiz, sonra basit penaltıyla maçı veriyoruz, üzücü bir durum"


İSTANBUL (AA) - Spor Toto 1. Lig'in 23. haftasında konuk ettiği Grandmedical Manisaspor'u 1-0 yenen İstanbulspor'un teknik sorumlusu Tamer Avcı, karşılaşmada çok iyi mücadele ettiklerini söyledi.

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında açıklamalarda bulunan Avcı, birçok oyuncuyu dinlendirdiklerini belirterek, "Bir hafta içerisinde 3 maç oynayacağız. Çok zorlu bir süreç ve 6 oyuncumuzla rotasyona gittik. Bütün oyuncularımızı aktif tutmak istiyoruz. Buradan iyi bir sonuçla çıktık, önümüzdeki maçta da iyi bir skor almak istiyoruz. Bugün rotasyon yaptık ve başarılı olduk. Karşılaşmada yüzde 80 topa sahip olduk, takımımız çok iyi mücadele etti. Oyuncularımızla gurur duyuyoruz. Play-off'ta yer alacağız." şeklinde konuştu.


- Taşkın: "7 dakikalık uzatma bana fazla geldi"


Grandmedical Manisaspor Teknik Direktörü Taner Taşkın ise hakemi eleştirerek "Bize, düştü gözüyle bakıp çok rahat düdük çalıyorlar." dedi.

Karşılaşmaya önemli oyuncularında yoksun çıktıklarını aktaran Taşkın, "İstanbulspor bizden daha organize bir takım. Tamamen savunmaya yönelik bir oyun tercihimiz vardı. Bunu da 90+6. dakikaya kadar iyi yaptığımızı düşünüyorum. Fazla pozisyon vermedik. Hakemler çok ucuz bir şekilde penaltı çalabiliyorlar. 7 dakikalık uzatma bana fazla geldi. İstanbulspor bizden daha iyi bir futbol oynadı, bunu kabul ediyorum." ifadelerini kullandı.

Genç bir kadroya sahip olduklarını ve ligin sonuna kadar mücadele edeceklerini aktaran Taşkın, şunları kaydetti:

"Elimizdeki 3 tecrübeli ve 8 genç oyuncumuzla mücadele ediyoruz. Hakemlerin maçın önüne geçmesini istemiyorum. İstanbulspor bugün bizi 3-0 veya 4-0 yenseydi hiçbir şey demezdim. Son dakikaya kadar maçı getirmişiz, sonra basit penaltıyla maçı veriyoruz, üzücü bir durum. İki aydır maç verilmeyen, 4. hakemlik yapan bir hakemi böyle maça veriyorlar. Bize, düştü gözüyle bakıp çok rahat düdük çalıyorlar. Oyuncularım ellerinden gelen her şeyi yaptılar."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.