Maçın Ardından

Maçın Ardından
- Galatasaraylı futbolcu Serdar Aziz:"Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İnşallah hem iç saha hem de dış sahada iyi oynayarak kazanmak ve sonunda şampiyon olmak istiyoruz"- "Kaptanlığını yaptığım, eski takımıma karşı oynadım. Benim için duygusal bir


İSTANBUL (AA) - Spor Toto Süper Lig'de Bursaspor'u 5-0 yenen Galatasaray'ın savunma oyuncusu Serdar Aziz, puan kaybına tahammüllerinin kalmadığını, bütün maçları kazanarak şampiyon olmak istediklerini söyledi.

Karşılaşmanın ardından basın mensuplarına açıklamada bulunan Serdar Aziz, "Artık puan kaybına tahammülümüz kalmadı. İnşallah hem iç saha hem de dış sahada iyi oyun oynayarak kazanmak ve sonunda şampiyon olmak istiyoruz." dedi.

Bursaspor maçını değerlendiren Serdar, şöyle konuştu:

"Kaptanlığını yaptığım, eski takımıma karşı oynadım. Benim için duygusal bir karşılaşmaydı. 5-0 gibi net bir skorla ayrıldık. Gol attığım için kendi adıma mutluyum tabii. Bursaspor'un bu durumda olmasına da gerçekten üzülüyorum. Umarım bir an önce onlar da toparlar ve Bursaspor'a yakışan yerlerde lige devam ederler. Artık daha çok kenetlendik. Bazı mağlubiyetler takımı birbirine kenetler. Geçen hafta da bunlardan birini yaşadık. Bu hafta inanarak sahaya çıktık. Neticesini de gördünüz. "

Serdar, Kasımpaşa maçında neden olduğu penaltı hakkında şu yorumu yaptı:

"Pozisyonlar oluyor, çok tartışılıyor. Hakemler tartışılıyor. Bunları fazla uzatmamak lazım, pozisyon orada bitti. Bugün başka bir maç oynadık. Böyle kararlar puan kayıplarına neden oluyor. Farklı bir şey söyleyerek konunun uzamasını istemiyorum. Hakemler zaten baskı altında; o pozisyonda da hakemin kendini baskı altında hissettiği için böyle bir karar verdiğini düşünüyorum. Neticesinde kötü niyetli olduklarını düşünmüyorum. Biz kendi işimize bakacağız. Penaltı verse de biz goller atıp maçı kazanacağız. Bundan sonra daha iyi olmaya çalışacağız."

Serdar son olarak hafta sonunda oynanacak Beşiktaş-Fenerbahçe derbisi hakkında ise "Kendi işimize bakacağız, derbiyi izleyeceğim. Biz kendi maçlarımızda nasıl galip gelebiliriz onları düşünmemiz gerekiyor." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.