Maden işcisinin cenazesi memleketine gönderildi

Maden işcisinin cenazesi memleketine gönderildi
Ermenek'teki maden ocağında yürütülen arama kurtarma çalışmalarında dün cansız bedenine ulaşılan 2 işçiden Recep Çiloğlu'nun cenazesi, memleketi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine gönderildi.

Madenden çıkarıldıktan sonra ocağın girişinde bekletilen ambulanslara alınarak Ermenek Devlet Hastanesine gönderilen işçi Çiloğlu'nun cenazesi, otopsi işlemlerinin ardından yakınları tarafından teslim alındı. Hastane önünde Çiloğlu'nun cenazesini bekleyen yakınları gözyaşı döktü.

Çiloğlu'nun cenazesi, daha sonra defnedileceği memleketi Zonguldak'ın Çaycuma ilçesine bağlı Perşembe beldesine gönderildi.

Cansız bedenine ulaşılan işçilerden Mehmet Baha'nın cenazesinin de yarın öğle vaktinde Ermenek'e bağlı Güneyyurt beldesinde düzenlenecek törenin ardından toprağa verileceği öğrenildi.

Ermenek'te kömür ocağında dün 2 işçinin daha cansız bedenine ulaşılmış, yapılan DNA testinde işçilerin Mehmet Baha ve Recep Çiloğlu'ya ait olduğu belirlenmişti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.