Mahsun Kırmızıgül MUCİZE'yi Cümbür Cemaat İzledi!

Mahsun Kırmızıgül MUCİZE'yi Cümbür Cemaat İzledi!
Büyük merakla beklenen Mucize filmi sinema severlerle buluştu. son filmi “Mucize”nin ilk galası Diyarbakır’da yapıldı. Filmi, akrabaları ve yakın dostları ile birlikte izleyen Mahsun Kırmızıgül, bu topraklardan beslendiği için bu senaryoları yazabildiğini

Büyük merakla beklenen Mucize filmi sinema severlerle buluştu.

son filmi “Mucize”nin ilk galası Diyarbakır’da yapıldı. Filmi, akrabaları ve yakın dostları ile birlikte izleyen Mahsun Kırmızıgül, bu topraklardan beslendiği için bu senaryoları yazabildiğini belirtti.

 

Senaristliğini ve yönetmenliğini Mahsun Kırmızıgül’ün yaptığı “Mucize” filminin ilk galası Diyarbakır’da Ceylan ve Karavil Grup ortaklığıyla hayata geçen alışveriş merkezi kiralama ve yönetimi Bilfinger Real Estate Türkiye tarafından yapılan Ceylan Karavil Park Alışveriş Merkezi’nde bulunan Cinemaximum’da yapıldı. 

AKRABALARI DA İZLEDİ

 

Galada Kırmızıgül, filmini Diyarbakır’da bulunan akrabaları ve yakın dostları ile birlikte izledi. Vatandaşların da yoğun ilgi gösterdiği filmin ilk gösterimini Diyarbakır Emniyet Müdürü Halis Böğürcü ve Cumhuriyet Başsavcısı Ramazan Solmaz, eşleri ile birlikte izledi. Gösterim öncesi açıklamalarda bulunan Kırmızıgül, filmin ilk gösteriminin Diyarbakır’da yapıldığını belirterek, “Filmimiz bugün Türkiye’nin yedi bölgesinde, Avrupa ve Azerbaycan’da vizyona girdi” dedi.

Dün akşam yılbaşını Diyarbakır’da geçirdiğini ifade eden Kırmızıgül, “Çok mutlu oldum. Gerçekten enfes bir geceydi. Arkadaşlarla birlikte şarkılar, türküler söyledik. Uzun zamandır mikrofonu elime almıyordum ama dün akşam onları görünce ben de dayanamadım” diye konuştu.

 

İZLEYİCİLER GÖZYAŞLARINI TUTAMADI

 

Daha sonra filmin gösterimi yapıldı. Ege’den Anadolu’ya şark görevine gönderilen Mahir öğretmenin yaşadıklarının konu alındığı filmin gösterimi sırasında bazı izleyiciler gözyaşlarını tutamadı.

Gösterim sonrasında da açıklamalarda bulunan Kırmızıgül, tüm ekibin oyunda büyük emeğinin olduğunu belirterek, “Ben de çok duygusalım. Çünkü hem kendi arkadaşlarım hem de kendi akrabalarım bu salonda. Uzun bir süreden sonra onlarla karşılaşmak ve onlarla birlikte olmak çok güzeldi. Ben bu topraklardan, değerli büyüklerimden beslendiğim için bunları yazabiliyorum” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.