Maltepe Kitap Fuarı Açıldı

Maltepe Kitap Fuarı Açıldı
Maltepe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle açılan Maltepe Kitap Fuarı okurla buluştu.

Maltepe Kaymakamlığı ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü iş birliğiyle açılan Maltepe Kitap Fuarı okurla buluştu.

Maltepe sahili etkinlik alanında İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin katkılarıyla gerçekleşen açılışa, AK Parti İstanbul Milletvekilleri Osman Boyraz ve Hulusi Şentürk ile Maltepe Kaymakamı Meftun Dallı, Maltepe İlçe Milli Eğitim müdürü Faik Kaptan, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.

Açılış öncesi konuşma yapan Boyraz, bu tür organizasyonların okur ile yazarların buluşmasına olanak sağladığını belirterek, "Son yıllarda özellikle şunu görmekteyim. Kitap ve kitapseverlerin bir araya geldiği bir dönemi yaşıyoruz. Dolayısıyla okuma oranının da gittikçe arttığına şahidim. Hem basılan kitaplar hem de bu tip organizasyonlar kitaplara daha kolay bir şekilde ulaşılmasını sağlıyor" dedi.

Şentürk ise son yıllarda İstanbul'da kitaplara yönelik ilginin arttığını ve bu durumun herkesi çok sevindirdiğini ifade etti.

Kaymakam Meftun Dallı da insanlığın en önemli hazinesinin bilgi olduğunu, bilgiye ulaşmanın yolunun da kitaplardan geçtiğini belirtti.

Konuşmaların ardından protokol üyeleri ve diğer katılımcılar açılış kurdelesini birlikte kesti.

Birçok söyleşi ve imza etkinliğinin gerçekleştirileceği fuar, 25 Şubat'ta sona erecek.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.