Maltepe'de hafriyat çalışması sırasındaki çökme

Maltepe'de hafriyat çalışması sırasındaki çökme
İSTANBUL (AA) - Maltepe'de dün inşaat alanında hafriyat çalışması yapıldığı sırada meydana gelen çökmenin meydana geldiği bina önün istinat duvarı...

İSTANBUL (AA) - Maltepe'de dün inşaat alanında hafriyat çalışması yapıldığı sırada meydana gelen çökmenin meydana geldiği bina önün istinat duvarı yapıldı.

Maltepe Belediyesinden yapılan yazılı açıklamada, yan tarafına yapılan inşaat kazı çalışması sırasında çökme yaşanan binayla ilgili gerekli önlemlerin alındığı ve çalışmaların tamamlandığı kaydedildi.

Küçükyalı Atatürk Caddesi Dostum Sokağı'ndaki 7 katlı binanın giriş katında meydana gelen toprak kaymasının ardından gerekli önlemlerin alındığı belirtilen açıklamada, "Meydana gelen çökme sonrası binada ikamet eden 40 vatandaş tahliye edilirken, belediye yetkilileri de çökme sonucu yaşanan olumsuzlukları giderdi. Önce çöken alanı dolduran ve istinat duvarı yapan ekipler, ilgili inşaata da gereken tedbirlerin alınması ve çalışmaların güven içerisinde gerçekleştirilmesi için uyarıda bulundu" ifadesine yer verildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.