Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesi

Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesi
- Manchester Polisi, maçın ertelenmesine neden olan paketin, hafta içinde yapılan tatbikatta unutulduğunu duyurdu- Ertelenen maç, yarın oynanacak


LONDRA (AA) - İngiltere Premier Lig'de güvenlik endişesiyle oynatılmayan Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmesine, tatbikatta unutulan bir paketin neden olduğu ortaya çıktı.

Manchester Polisinden yapılan açıklamada, geride kalan çarşamba günü Old Trafford Stadı'nda yapılan tatbikat sırasında özel güvenlik şirketi tarafından bir paketin yanlışlıkla tuvalette unutulduğu ve bu nedenle ligde dün oynanması planlanan Manchester United-Bournemouth maçının ertelenmek zorunda kalındığı belirtildi.

Premier Lig yönetimi, ezeli rakibi Manchester City ile Şampiyonlar Ligi'ne kalma mücadelesi veren Manchester United'ın son hafta maçının, yarın TSİ 22.00'de oynanmasına karar verildiğini duyurdu.

Dün yapılması planlanan mücadele, başlamaya 45 dakika kala ertelenmiş ve tribünlerin boşaltılmasının ardından şüpheli paket bomba uzmanları tarafından imha edilmişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.