Manisa'da terör operasyonu

Manisa'da terör operasyonu
Manisa'da terör örgütü PKK/KCK'nın yönlendirmesiyle kanunsuz gösteri ve yürüyüş düzenledikleri, örgütün propagandasını yaptıkları gerekçesiyle 9 kişi gözaltına alındı

MANİSA (AA) - Manisa'da terör örgütü PKK/KCK'nın yönlendirmesiyle kanunsuz gösteri ve yürüyüş düzenledikleri, örgütün propagandasını yaptıkları iddia edilen 9 kişi gözaltına alındı.

Manisa Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, savcılık talimatıyla Şehzadeler ve Yunusemre ilçelerinde sabah saatlerinde terör örgütü PKK/KCK'ya yönelik operasyon gerçekleştirdi.

Belirlenen adreslere eş zamanlı operasyonda C.B, M.B, M.Y, O.B, M.B, Ü.U, Y.Ç, M.D ve A.Ü gözaltına alınırken, yapılan aramalarda yasa dışı doküman ile 68 tabanca mermesi, 26 av tüfeği fişeği, yasaklama ve el koyma kararı bulunan yayınlar ile suç unsuru olabileceği değerlendirilen dijital materyal ele geçirildi.

Şüphelilerin, terör örgütüne yönelik sürdürülen operasyonların engellenmesi için PKK/KCK terör örgütünün yönlendirmesiyle çeşitli tarihlerde kanunsuz gösteri ve yürüyüş düzenledikleri, örgütün propagandasını yaptıkları iddia edildi.

Operasyon kapsamında 3 kişinin de arandığı bildirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.