Manisa'da "Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri" İçin Zeytin Fidanı Dikildi

Manisa'da "Zeytin Dalı Harekatı Şehitleri" İçin Zeytin Fidanı Dikildi
MANİSA (AA) - Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/PYD/YPG-DAEŞ terör...

MANİSA (AA) - Manisa'nın Köprübaşı ilçesinde Milli Eğitim Müdürlüğü, Türk Silahlı Kuvvetlerinin Suriye'nin Afrin bölgesinde PKK/PYD/YPG-DAEŞ terör örgütlerine yönelik gerçekleştirdiği Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan 46 Mehmetçik için 46 zeytin fidanını toprakla buluşturdu.

Borlu Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesinde yapılan törenin ardından kaymakam, ilçe milli eğitim müdürü, öğretmen ve öğrenciler, önceden oluşturulan 15 Temmuz Hatıra Ormanı'na, şehitlerin isimleri yazılı fidanları dikti.

Köprübaşı Kaymakamı Volkan Hülür, vatan için seve seve canını veren şehitlerimize minnettar olduklarını dile getirerek, "Şehitlerimiz her daim kalbimizdedir. Ülkemizin bekası için canını ortaya koyan gazilerimiz de bizlere emanettir. Zeytin Dalı Harekatı'nda gece gündüz demeden mücadele eden kahraman Mehmetçikimizin dualarımızla yanındayız." dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.